Помниш ли как, когато беше малко момиченце, правеше дрехи на любимата си кукла?  Как прекарваше прехласнато часове наред, докато измисляш най-блестящата пола или рокля за своята кукла-красавица? Помниш ли как, когато възрастните не те гледат, обуваше токчетата, слагаше най-дългия гердан и най-дългата рокля с презрамки на мама и си представяше, че вървиш по модния подиум под светлината на прожекторите или си на бляскаво парти?

В детството всичко е възможно и вълшебно. Когато порастваме, разбираме, че нещата всъщност се постигат трудно и свикваме просто да търпим, когато нещо не ни устройва.

Две млади жени не се спират до тук. Те превръщат предизвикателствата в живота си в свои предимства. Те успяват да сбъднат своята и твоята мечта! Създават своя бизнес-мечта и сбъдват мечтите на другите момичета да блестят. Те са едновременно партньори в бизнеса, приятелки и семейство. Те са млади, изискани и амбициозни. Те са Ирен и Мария – момичетата, които правят Marea Moda.

Коя е марката MAREA Moda?

Marea Moda е съвсем нова марка, която постепенно и уверено навлиза на българския моден пазар. Тяхната мода е насочена към съвременната млада, амбициозна, работеща и успешна българска дама, която знае какво иска и може да го постигне. 

Те навлизат на пазара заедно с тенденцията, която преобърна модната индустрия и преса от няколко години насам. Те умело налагат тази нова за българския моден пазар тенденция, когато красивата и сексапилна жената вече не е възприемана като фетиш и обект на желание, а като субект, който моделира себе си и света според целите и представите си, но не се страхува да бъде чувствена и секси.

Кой стои зад MAREA Moda?

Ирен и Мария са двете млади дами, които стоят зад тази нова и обещаваща марка. 

И двете млади дами знаят какво искат и как да го направят и в бизнеса, и в модата. 

Мария е дизайнерът на бранда и се интересува от мода през целия си живот. Тя е талантлив дизайнер и като млада жена има новаторско усещане за съвременните тенденции. Ирен има също усет за стил и съчетава добре дрехи, цветове и материи, но нейната сила е в управлението, структурирането и комуникацията. Двете млади дами откриват, че идеално се допълват и могат заедно да работят, за да сбъдват мечтите си.

Началото на пътя – MAREA Moda – от мечтата до бизнеса

Ирен споделя:

“Мечтаех да развивам бизнес, който да отразява моето разбиране за качество, организация, взаимодействие с хората и продукт с превъзходно изпипани детайли.”

И тя предлага на Мария да работят заедно. От Мария – таланта и създаването на дрехите, от Ирен – управлението на бизнес процесите. Двете заедно планират, измислят нови идеи за развитието бранда, изпипват детайлите, мечтаят, радват се и се мотивират една друга, когато нещо не върви или изглежда твърде трудно и страшно.

“Никога не съм искала да се включим агресивно и внезапно на БГ пазара, желанието ми е това да се случи постепенно и устойчиво. Сигурна съм, че разликата в детайла, сложността на кройката, стила, качеството в нашите дрехи не може да останат незабелязани.” казва Ирен.

Какво стои зад името MAREA Moda, логото и символиката?

Когато решават да работят заедно и да правят дрехи, идва ред да измислят името на бранда и логото. И двете дами са морски момичета, говорят италиански и са влюбени в Италия – има ли някой, който не е? 

Така името на бранда и логото идват съвсем естествено.

“За нас нямаше съмнение че името ще е свързано с любимата ни страна – ИТАЛИЯ. Взех един речник и го прелиствах няколко дни за да намеря нашето име. След това подбрах на един лист десетина думи, които звучат подходящо и го носех навсякъде със себе си още няколко дни. Мария не се спря веднага на MAREA, тъй като по звучене прилича на нейното име, а ние сме партньори и тя не иска аз да бъда изключена. Но аз вярвам, че името на бранда трябва да бъде свързано с името на дизайнера. Така че MAREA Moda стана нашето име.” казва Ирен.

“МAREA” в превод от италиански означава “прилив”. И те вплитат в логото на бранда символиката на морето и елегантния италиански стил.

Мареа Мода. Ние създаваме, ти блестиш!

“MAREA Moda събира всичко – Италия, морето (тъй като името в превод означава прилив) и е близо до името Мария. А защо морето ли? И двете сме морски момичета. Мария е от Несебър, а аз от Бургас, но вече 5 години живея в Несебър с моя приятел, който е брат на Мария. Ние не сме просто партньорки, но и семейство! “ разказва Ирен.

MAREA Moda – “Празнуваме успехите и продължаваме напред!”

През април 2020 MAREA Moda отпразнуваха своята първа годишнина, откакто са на българския пазар. За тази една година те успяха да направят много дами щастливи и красиви, да създадат успешни бизнес партньорства, да съберат много последователи на бранда и да накарат в модния бранш да се заговори за тях. 

Новата колекция есен-зима 2020-2021 на Marea Moda

През октомври MAREA Moda представиха и от няколко дни е в продажба новата им колекция есен-зима 2020-2021. Тя елегантно-изискана, изчистена и в модерни цветове като касис и тофифи, съчетани с черно, а материите са галещи и луксозни. Моделите се допълват един друг като стил и цветове и позволяват комбиниране и игра с внушенията и настроенията, подходящи за различни поводи. 

И така, стъпка по стъпка, двете млади дами преобразяват света според своите представи. Те не се примиряват с убиващото грахово зърно, а го превръщат в своя движеща сила – за себе си, за близките си и за всички жени, които носят техните дрехи.

Колекцията на MAREA Moda се продава във физически магазини и в електронния магазин на MAREA Moda. С всяка поръчка от НОВАТА колекция има подарък. А ако се абонирате за бюлетина на онлайн магазина, ще получите и своя код за отстъпка и заедно с това ще научавате първи за най-новите модели и промоции.

MAREA Moda обожава своите клиентки, защото…

Ние създаваме, ти блестиш! 

Мотото на MAREA Moda